Navigation Menu+

Over mij

Hoi allemaal!

Mijn naam is Charlotte, ik ben 19 jaar en woon in Eindhoven. Al vanaf kleins af aan vind ik het leuk om dingetjes te bakken. Het begon met de pepernoten op de basisschool, daarna vooral mama meehelpen in de keuken met cakebeslag mixen en monchoutaarten maken. Als ik me in het weekend verveelde, ging ik alleen of met vriendinnen of familie cupcakes, koekjes en brownies bakken en versieren. Ik wilde altijd al een eigen verjaardagstaart maken, maar dat kwam er nooit van. Op mijn veertiende dacht ik: nu ga ik het wel doen! Toen ben ik internet af gaan zoeken voor dingen die ik nodig had, heb ik een boodschappenlijstje gemaakt en in de supermarkt alle ingrediënten gekocht. Na een middagje werken kwam daar mijn eerste taart uit:

taart

Ik vond het erg leuk om te maken en ik kreeg veel complimentjes op mijn verjaardag. Vanaf dat moment kreeg ik de smaak te pakken en ben veel inspiratie op gaan doen door youtube-filmpjes te kijken, waar ik ook nog heel veel van leerde. Sindsdien ben ik verjaardagstaarten gaan maken voor vrienden en familie, die elke keer erg blij zijn met hun eigen taart. In februari ben ik helaas gestopt met de opleiding Patissier, maar daarmee stopt mijn passie voor bakken niet! Ik werk nu voorlopig, en heb meer tijd gekregen voor recepten op LotsofCake.com. Verder blijf ik foto’s plaatsen van mijn nieuwste creaties en lekkernijen.

Update: Ik ben sinds september 2014 begonnen aan de opleiding Journalistiek waardoor ik het nu weer erg druk heb, maar ik zal elk vrij momentje besteden aan de site!

Veel kijk- en bakplezier!

%d bloggers liken dit: